Vanliga frågor & svar

Här samlar vi information gällande de vanligaste frågorna vi får från er, kunder, konsumenter, frisörer och salonger. Hittar du inte det du söker? Vänligen kontakta oss via chatten alternativt via e-post hej@frisorverket.se.

Kan man verkligen lista sin frisörsalong helt gratis på Frisörverket?

Ja det stämmer, det är helt gratis att lista sin frisörsalong på Frisörverket.se! Vår affärsidé är att alltid erbjuda ett gratis alternativ för de kunder som önskar, så att så många frisörsalonger som möjligt i Sverige kan på ett enkelt sätt synas och kommunicera med befintliga och nya kunder på internet. Samtidigt har vi så pass stark tilltro till vår plattform och tjänster att vi vet att det kommer locka de betalkunder som krävs för att driva runt systemet.

Vilka tjänster ingår i gratisversionen på Frisörverket?

I gratisversionen kan du bland annat visa ditt namn, dina öppettider, telefonnummer, adress och e-post. Samt se inkommande recensioner från kunder.

Önskar du nyttja Frisörverkets fulla kapacitet rekommenderar vi dig att bli verifierad frisörsalong. Kontakta Patric Beres som är kundkompis på Frisörverket för mer information.

Patrics info hittar ni här!

Jag har ett bokningssystem idag, kan mina kunder boka via min sida på Frisörverket?

Ja absolut! Som verifierad frisörsalong på Frisörverket kan du med några klick antingen skicka dina kunder till valfritt bokningssystem som salongen använder, eller med vissa bokningssytem integrera bokningssystem på din Frisörverket sida. På så vis kan kunden boka tid direkt utan att behöva lämna din sida på Frisörverket, bra va?

Behöver jag en egen hemsida om jag finns på Frisörverket?

Absolut inte! Tvärtom, många använder sin Frisörverket sida som salongens hemsida. På så vis samlar man allt på ett och samma ställe, smidigt, enkelt och konstadseffektivt!

Kan jag få en egen adress (domännamn) till min Frisörverket sida?

Ja, som verifierad frisörsalong kan du välja att köpa till ett domännamn och då få din egen Frisörverket webbadress! Exempelvis: Salongklipp.frisorverket.se

Kan jag få hjälp att skapa min Frisörverket sida hos er?

Absolut, vi hjäper dig! Som kund hos Frisörverket får du en egen personlig kontaktperson. Oavsett om du behöver hjälp med att skriva din introduktionstext eller vilken strategi du ska ha när du bjuder in kunder till att recensera dig så kan du kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

Vem/vilka driver Frisörverket.se

Bakom Frisörverket sitter ett par hungriga och engagerade människor med hjärta i frisör och skönhetsbranschen. Vi har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring, försäljning och kundrelationer.

Efter att ha arbetat på några av Sveriges största hårvårdsmärken samt Frisörgrossister valde vi att skapa Frisörverket. Med den enkla anledning att vi kände det var dags att någon hjälpte salongen till framgång. Vi är övertygade att med våra tjänster gör Frisörverket livet lite lättare för dig som frisör/salongsägare.

Frisörverket i Sverige ägs och drivs av SEBOR Group AB. Org nr: 556901-1678