Marknadens främsta sökkatalog för frisörsalonger

Att hitta en utbildad och kunnig frisör som man kan lita på kan vara en jobbig process, men med oss på Frisörverket blir det enkelt. Vi samlar alla Sveriges frisörsalonger på ett och samma ställe för att underlätta för dig som konsument. Vi hjälper helt enkelt dig som eftersöker en seriös salong och professionell frisör nära dig.

En unik plattform både för konsument och frisörsalong

Frisörverket är en söktjänst där du kan hitta frisörsalongen du behöver. Vi har en komplett katalog över seriösa frisörsalonger i Sverige för att du på ett enkelt sätt ska kunna hitta en salong och frisör i närheten av dig.

Skillnaden mellan oss på Frisörverket och andra informationssidor är att vi inte enbart visar kontaktuppgifter till frisörsalongerna. Istället samlar vi all information, så som exempelvis salongens medarbetare, utbildningar, introduktionstext, egna bilder, sociala medier, recensioner och betyg samt mycket mer på ett och samma ställe. Det är av den enkla anledningen som Frisörverket blivit en så populär och eftertraktad sida. För Salongen. För frisören. För konsumenten.

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en frisörsalong. I Sverige får dock vem som helst kalla sig för frisör. Helt utan utbildning eller kontroll.

En behörig frisör erbjuder dig en trygg och professionell behandling. För att bli behörig frisör krävs det i genomsnitt tre års utbildning och minst 3 000 dokumenterade arbetstimmar innan frisören kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis. På Frisörverket hittar du enkelt seriösa salonger och utbildade frisörer där många frisörer dessutom har en genomförd utbildning samt Gesällbrev som bevis på sin yrkesskicklighet. Sök t.ex. på stad, namn eller postnummer och klicka därefter på salongens namn eller logotyp för att läsa mer.

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Frisörverket vid eventuella frågor om hur vi arbetar, vill veta mer om hur man samarbetar med oss, hur din frisörsalong kan bli mer synlig på vår sida eller om du önskar lämna feedback på hemsidan. Vår ambition är att återkomma till dig inom en arbetsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänligen,
Teamet bakom Frisörverket.

    Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret.