Låt oss hjälpa dig att synas.

Efterfrågan på seriösa frisörsalonger och professionella frisörer är större än någonsin! Många kunder önskar dessutom ta del av tidigare recensioner och betyg när de står inför val av salong och frisör. Och allt, utom själva behandlingen, ska ske online. Därför vill vi på Frisörverket hjälpa dig att visa upp din salong och vad ni som frisörer är riktigt bra på.

”- Med oss får din salong och dina medarbetare en träffsäker exponering och synlighet på välkända och relevanta sökmotorer samt i sociala medier.”

Vi finns till för dig som drivs av en annan del i din verksamhet, men som ändå vill att fler kunder enkelt ska få möjligheten att hitta din salong och samtidigt se att du är en omtyckt och välbesökt salong i området.

Stärk befintliga kundrelationer och skapa nya.

”- Varför finns det så få frisörsalonger med sin verksamhetsbeskrivning och sina uppgifter online om det är så viktigt?”

Med en salongssida hjälper vi dig att hålla alla informationsuppgifter aktuella samtidigt som du samlar salongens kontaktuppgifter, sociala medier, online-bokning, medarbetare m.m på ett och samma ställe.

Salongssidan visas exempelvis när kunder söker på ditt salongsnamn, men även när kunder söker efter liknande frisörsalonger och är intresserade av behandlingar i området. Det är en unik möjlighet att etablera en kontakt med nya kunder, vilket ger dig som salongsägare fler försäljningsmöjligheter.

Upptäck värdena

Nedan följer några exempel på vad som alltid ingår för dig som kund.

Salongssida

Den enda hemsida du behöver! Med en salongssida är du garanterad att alla informationsuppgifter är aktuella samtidigt som du samlar salongens kontaktuppgifter, sociala medier, online-bokning, medarbetare m.m på ett och samma ställe.

Verifierad salong

Stick ut bland konkurrenterna och öka kundförtroendet. Genom att verifiera din salongssida på Frisörverket talar du om för kunderna att din salong och dina medarbetare erbjuder såväl förstklassig service som behandling.

Digital närvaro

Säkerställ att både nya och trogna kunder kan hitta dig online och på ett enkelt sätt. Med topprankade sökord och en genomarbetad salongssida ser vi på Frisörverket till att din salong listas och syns på sökmotorer som ex. Google.

Medarbetare

Låt nya kunder lära känna de som jobbar i salongen med hjälp av personliga profilsidor. Lyft fram dina frisörers unika kompetenser på ett personligt sätt med en presentation, profilbild och kontaktuppgifter.

Vill du också vara en del av Frisörverket?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom en timme 🙂

    Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret.