Varmt välkommen!

Välkommen till Frisörverket. Skillnaden mellan oss på Frisörverket och andra informationssidor är att vi inte enbart visar kontaktuppgifter till frisörsalongerna. Istället samlar vi all information, så som exempelvis salongens medarbetare, utbildningar, introduktionstext, egna bilder, sociala medier, recensioner och betyg samt mycket mer på ett och samma ställe. Det är av den enkla anledningen som Frisörverket blivit en så populär och eftertraktad sida. För salongen. För frisören. För kunden.

Varför Frisörverket?

Med många års erfarenhet inom frisör- och marknadsföringsbranschen vågar vi påstå att vi lärt oss en hel del om vad som faktiskt är viktigt för salonger, medarbetare och samarbetspartners. Våra anslutna frisörsalonger beskriver Frisörverket och oss som mer än ett vanligt företag eller samarbetspartner. Detta eftersom vår ambition alltid är att utveckla oss själva och människorna runtomkring oss samt att hjälpa såväl erfarna som nystartade kreatörer till framgång genom gemensamma satsningar och samarbeten.

salongssida

Salongssida

Den enda hemsida du behöver! Med en salongssida är du garanterad att alla informationsuppgifter är aktuella samtidigt som du samlar salongens kontaktuppgifter, sociala medier, online-bokning, medarbetare m.m på ett och samma ställe.

verifierad salong

Verifierad salong

Stick ut bland konkurrenterna och öka kundförtroendet. Genom att verifiera din salongssida på Frisörverket talar du om för kunderna att din salong och dina medarbetare erbjuder såväl förstklassig service som behandling.

Digital närvaro

Digital närvaro

Säkerställ att både nya och trogna kunder kan hitta dig online och på ett enkelt sätt. Med topprankade sökord och en genomarbetad salongssida ser vi på Frisörverket till att din salong listas och syns på sökmotorer som ex. Google.

fotogalleri

Fotogalleri

Våga vara personlig och visa upp verkligheten för både nya och trogna kunder. Dela med dig av bilder på medarbetarna, salongen, era kunder samt på frisyrer och annat som kan inspirera.

medarbetare

Medarbetare

Låt nya kunder lära känna de som jobbar i salongen med hjälp av personliga profilsidor. Lyft fram dina frisörers unika kompetenser på ett personligt sätt med en presentation, profilbild och kontaktuppgifter.

Recensioner & Betyg

Recensioner & Betyg

Tipsa kunderna om att recensera och betygsätta dina medarbetare och din salong efter varje besök. Recensioner och betyg ger ökad trovärdighet gentemot nya kunder samtidigt som du kommer närmare och lär känna dina trogna kunder på en helt ny nivå.

introduktion

Introduktion

Med en bakgrunds- och introduktionstext kan du beskriva din salong och presentera medarbetarna med dina egna ord. Lyft fram era utbildningar, licenser och erfarenheter samt de produkter och varumärken ni använder.

Kom-igång-hjälp

Kom-igång-hjälp

Vi på Frisörverket vill att ditt fokus ska ligga på kunderna, salongen och medarbetarna. Därför är det en självklarhet för oss att vi alltid hjälper dig. Snabbt, enkelt och bekymmerfritt. Vid uppstart och längs vägen.

Vill du också vara en del av Frisörverket?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom en timme 🙂 

    Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret.